Таласање - Шетња

Колико је развијена вештачка интелигенција? У којој мери и на које све начине се може применити? Који су нови трендови у науци и модерним технологијама? Након посете Арс Електроника центру у Линцу и Кући експеримената у Љубљани, - открива нам др Тамара Вученовић.

У рубрици „Корак напред" са психологом, психотерапеутом Бранком Кордић разговарамо о праштању. Шта значи опростити? Може ли се истовремено опростити и заборавити? Колико траје процес праштања?

Јована Обренић и Елизабета Арсеновић посетиле су манастир Никоље у селу Доња Шаторња, надомак Тополе, и о том, али и осталим манастирима тог краја, разговарале са тополским протом Миладином Михаиловићем.

У сусрет обележавању 95 година Радио Београда, данас представљамо „Крос РТС"-а, пројекат који годинама траје и највећа је атлетска манифестација у Европи, како каже њен идејни творац Стеван Ковачевић.

Аутор и водитељ: Тања Зељковић

број коментара 0 Пошаљи коментар
Таласање Таласање

Аутор:
разни аутори

Животне теме, атрактивни гости, добро расположење, анализа актуелних дешавања, вести из земље и света, најбољи водитељи и музика. [ детаљније ]