Таласање - Шетња

Шуме су природни произвођачи кисеоника, а хектар шуме у току само једног сата "удахне" око осам килограма угљен диоксида, колико, за исти временски период, у атмосферу дисањем издахне приближно 200 људи. Једно су од највећих и најекономичнијих климатских решења. На светски дан шума скрећемо пажњу на неодговоран однос према овом драгоценом природном ресурсу. Разговараћемо са Владимиром Николићем из Управе за шуме при Министарству пољопривреде.

Осам дана пре истека званичног рока да се Велика Британија изјасни о начину изласка из ЕУ, на самиту у Бриселу разматраће се молба премијерке Терезе Меј да се Уједињеном Краљевству омогући додатно време за постизању споразума. Саговорник Радио Београда је новинар BBC-а, Дејан Радојевић.

На београдском Сајму аутомобила, који сутра почиње, биће представљен први српски пуњач за електро возила, који је израдила компанија IEEG. То је повод да Славка Вујовића из те компаније питамо каква је шанса да електрични аутомобили масовније буду присутни на нашем тржишту и колико смо далеко од првог спског електричног возила.

Чућете и сегменте нове емисије КОЈЕКУДА, а посветићемо пажњу и изложби "Жена- тело и лик у италијанској уметности" која одсликава положај жене у последња два века и њену потрагу за сопственим идентитетом.

Уредник и водитељ је Оливера Стајић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво