Таласање - Шетња

Током прва два месеца ове године, чак седамнаест пешака је настрадало у саобраћају, од чега десет жена. Половина их је била старија од 60 година. Шта нам говоре ти подаци? Kако повећати безбедност у саобраћају? Kакви су резултати управо завршене једнонедељне акције контроле везивања појасева и превоза деце у прописаним ауто- седиштима? Гости: пуковник Златко Беланцан, помоћник начелника Управе саобраћајне полиције МУП- а Србије и Јасмина Милошевић, в.д. директора Агенције за безбедност саобраћаја.

У рубрици " Светски путник", Соња Лапатанов открива чари Мадагаскара, који је недавно посетила. Речима дочарава слике предела и људи, звуке, мирисе и укусе "земље једноставног живота", " осмог континента", како често називају четврто острво по величини на свету.

Прошло је тачно 50 година од прве композиције коју је написао. Његов опус чине бројне песме од народне до забавне, музика за тв серије и филмове. Вишегодишњи музички уредник Радио и Телевизије Београд, Раде Радивојевић током разговора најављује и концерт поводом свог уметничког јубилеја.

Човек се састоји од различитих способности и особина. За нормалан развој сваког човека од велике важности је развијање моторичких способности и вештина. О битности мерења моторичких способности у зивоту сваког цовека Биљана Шујдовић је разговарала са Др Весном Репић - Чујић из Завода за спорт и медицину спорта.

Аутор и водитељ: Тања Зељковић

 

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво