Новости дана

Премијерка Ана Брнабић изјавила је да Приштина наставља са једностраним потезима који не доприносе регионалној стабилности. У вези са таксама које је Приштина увела, као и са недавно усвојеним Статутом комбината “Трепча”, Брнабићева је навела да смо због тих потеза “све даље од наставка разговора о нормализацији. Она се нада да ће свет препознати ко је конструктиван и да ће се на основу тога у будућности формирати позиције када се буду стекли услови за наставак дијалога.

Чланице НАТО потписале су у Бриселу протокол који Македонији отвара врата за чланство у том војном савезу. Приступни протокол морају да ратификују све чланице, а очекује се да ће то прва учинити Грчка која је донедавно блокирала улазак Македоније у Алијансу. Очекује се да Македонија званично постане чланица НАТО крајем ове или почетком следеће године.

У Смедереву је једна особа умрла од грипа, а још двоје оболелих је регистровано у Пожаревцу и Петровцу на Млави, саопштио је пожаревачки Завод за јавно здравље. Епидемија грипа пријављена је у Пироту и Ужицу, рекао је министар здравља Златибор Лончар и навео да се у наредних неколико недеља очекује повећање броја оболелих и да су забрањене посете свим породилиштима и болницама.

Уредник и водитељ - Мирослав Војводић

Уредник вести - Ненад Селаковић

 

Новости дана Новости дана

Autor:
Радио Београд 1

Најпопуларнија радијска информативна емисија на нашим просторима деценијама уназад доноси најбрже и најсвеобухватније информације. Сваког дана у 15 сати на Радио Београду 1. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво