Таласање - Шетња

О надрилекарству у Србији. У бројним медијима готово свакодневно су присутне особе које обмањују болесне и лаковерне људе. Тек повремено се објави вест да је спроведена озбиљна истрага против оних који се играју туђим животима, а веома ретко јавност сазна да им је због преваре изречена казна. Ко је све одговоран што су лажни исцелитељи и даље у великој мери присутни на нашим просторима разговарамо са Драганом Пејовић, председницом Извршног одбора УНС- а и Срђом Јанковићем лекаром и аутором емисије „Соларис“.

Последњих неколико година поново су „у моди" машински инжењери. Да ли је разлог пораста интересовања студената за упис на Машински факултет побољшање привредног амбијента у Србији или поруке развијених земаља, попут Немачке, да су им широко отворена врата за запошљавање. Гост проф. др Радивоје Митровић, декан Машинског факултета.

У дигиталном Студију 6 Радио Београда вечерас од 20 часова, биће одржан концерт на коме ће гост Биг Бенда РТС бити Урош Перић, познати словеначки уметник, певач и пијаниста српског порекла и светксе славе. Концерт најављује диригент Биг Бенда Иван Илић.

Уредник и водитељ - Дијана Иванов Кадић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво