Таласање - Шетња

Ових дана покренута је, девети пут по реду, глобална кампања „Go Green in the City 2019.“, једно од највећих годишњих студентских такмичења у свету, чији циљ је проналажење смелих идеја и иновативних решења за паметније, енергетски ефикасније градове. Тим поводом говоримо о „паметним градовима“, а гости су професори ФОНа, аутори књиге „Интернет интелигентних уређаја“.

Удружење „Дарови Лужнице„ које окупља жене из села око Бабушнице недавно је Београђанима представило свој кувар и јела спремљена по старим рецептима , а ове жене имају и своју задругу и службу за помоћ старима.

У Дому омладине Београд од данас се настављају психолошке трибине, а овогодишњи циклус посвећен је свакодневици у психологији. Прва тема биће романтични партнерски односи, о чему ће у нашој емисији говорити учесница Трибине, психолог Невена Чаловска Херцог.

У Галерији САНУ у току је поставка „Астероиди, мали камени светови". Ова изложба ће трајати до 09. фебруара, а гошћа је ауторка, др Наташа Тодоровић, научни сарадник Астрономске опсерваторије у Београду.

Са вама је Мирјана Никић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво