Романо Тхем

У београдском Медија центру одржана дискусија о Закону о бесплатној правној помоћи најугроженијим категоријама грађана. Највеће замерке критичара се односе на решења ко све може да пружи, а ко да прими бесплатну правну помоћ.

У Старој Пазови, ученицима и студентима који долазе до школе, факултета или посла аутобусом омогућен попуст на месечне карте.

Ученица првог разреда из Горажда, поносна је на своје петице с правом, јер, како каже до школе путује, пешке три и по километара и живи у металном контејнеру у насељу Подхрањен.

Детету треба дати шансу у раном развоју када оно оствараје пун потенцијал за образовање, што му касније омогућава да буде равноправан члан сваког друштва, тврде стручњаци.

Емисију воде Уна Бериша и Гордана Нешовић.

Romano Them Romano Them

Autor:
Ромска редакција

Емисија свакодневно доноси најважније вести из земље и света на ромском и српском језику. Бави се темама из живота Рома, приказујући напоре и мере које се предузимају за еманципацију и интеграцију ове, највеће европске мањинске заједнице. Преноси актуелности везане за Роме и на специфичан начин сензибилише јавност за проблеме ове популације. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво