Таласање - Шетња

Каква су очекивања од Међувладине конференције за усвајање Глобалног споразума о миграцијама УН која се одржава у Маракешу? Суштина споразума, који чека на ратификацију била је Њујоршка декларација за избеглице и мигранте донета пре две године и у којој се наводи да ниједна земља не може сама да се избори с међународним миграцијама. Гост Владимир Петронијевић из Групе 484.

Према подацима Светске здравствене организације на списку 10 најзагађенијих градова у Европи, пет је на Балкану. Зашто је спровођење строжијих прописа Европске уније велики изазов за овај регион? Какве кораке Србија предузима како би се смањило аерозагађење питамо Миленка Јовановића, начелника Одељења за контролу квалитета ваздуха у Агенцији за заштиту животне средине.

Зашто је Србија атрактивна за инвеститоре који желе да улажу новац у некретнине и због чега у наредних неколико година неће падати цене, нарочито у Београду? Најновије податке са Међународне конференције о тржишту некретнина у Југоисточној Европи забележила Наташа Аћимовић.

Како приближити уметничку музику деци и због чега стручњаци тврде да се она показала као веома значајна за њихов развој? О великим успесима најмлађих уметника разговарамо са Марином Узелац из Фондације „Деца деци".

Уредник и водитељ - Дијана Иванов Кадић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво