Новости дана

Србија ће доносити одлуке о новим мерама албанске стране тек када и ако буду предузете, поручује председник Александар Вучић. Каже да Приштина планира три нове мере и да ниједна од њих није дугорочно добра ни за Рамуша Харадинаја који их најављује.

Због дискриминатосрских мера Приштине увођењем таксе од 100 одсто на робу из Србије у Ковској Митровици протестовали су и таксисти. Таксисти су возили кроз центар Косовске Митровице, поред станице косовске полиције и других институција привремених власти у Приштини, и сиренама изразили свооје незадовољство због увођења такси на увоз робе из Србије.

Зидови сигурности и просперитета почели су да се тресу, али не због избеглица или муслимана, те зидове тресу њихови властити грађани, поручио је турски председник Реџеп Тајип Ердоган поводом простеста "жутих прслука".

Радио Београд 1, 15.00

 

Новости дана Новости дана

Autor:
Радио Београд 1

Најпопуларнија радијска информативна емисија на нашим просторима деценијама уназад доноси најбрже и најсвеобухватније информације. Сваког дана у 15 сати на Радио Београду 1. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво