Новости дана

Током протеста "Жутих прслука" у Француској ухапшено је 700 људи. Јаке полицијске снаге покушавају да зауставе демонстранте који се крећу низ Јелисејска поља у центру Париза. На улицама француске престонице је 8.000 полицајаца, па чак и оклопна возила први пут после више деценија, како би се предупредило насиље какво је обележило протесте прошле суботе.

Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је да су све дипломатске, политичке и безбедносне снаге Србије и даље усмерене на спречавање да се било шта лоше деси Србима на Косову и Метохији.

Чак и да се сутра укине одлука Приштине о таксама од 100 одсто за српске производе, последице ће бити велике јер ово само води у нестабилност, каже за РТС министар трговине Расим Љајић. Приштина неће стати, поставиће друге препреке које ће само погоршати прилике у региону, истиче Љајић.

Радио Београд 1, 15.00

Новости дана Новости дана

Autor:
Радио Београд 1

Најпопуларнија радијска информативна емисија на нашим просторима деценијама уназад доноси најбрже и најсвеобухватније информације. Сваког дана у 15 сати на Радио Београду 1. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво