Новости дана

Најбољи тенисер Србије, а од понедељка и целог света Новак Ђоковић игра финале Мастерса у Паризу против Руса Карена Хачанова. Меч можете пратити у директном преносу на Првом програму РТС-а, путем лајв стрима на РТС Планети а лајв-блог на нашем порталу.

Министри спољних послова Србије и Гренаде Ивица Дачић и Петер Дејвид саопштили су да је Гренада повукла признање независности Косова. Влада Гренаде сматра да је од највеће важности подршка решењу будућег статуса Косова до кога се дође путем дијалога између Београда и Приштине, наведено је у ноти.

Припадници 22 мањинске заједнице у Србији бирају своје представнике за Националне савете националних мањина. Бирачка места су отворена у седам часова, а право гласа на трећим редовним изборима, има 507.183 бирача, који широм Србије гласају до 20 сати на 926 бирачких места.

Прелиминарни резултати данашњег референдума о независности у Новој Каледонији показују да се већина гласача изјаснила за очување веза с Француском. Према резултатима са 202 од 284 гласачка места, против независности од Француске гласало је 60 одсто грађана који су изашли на биралишта на тој француској прекоморској територији у Тихом океану, саопштила је Канцеларија француског Високог комесара, преноси АП.

Радио Београд 1, 15.00

Новости дана Новости дана

Autor:
Радио Београд 1

Најпопуларнија радијска информативна емисија на нашим просторима деценијама уназад доноси најбрже и најсвеобухватније информације. Сваког дана у 15 сати на Радио Београду 1. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво