Таласање - Шетња

Аустрија се пре неколико дана повукла из глобалног Споразума УН о мигрантима и тако се придружила САД и Мађарској које су то већ учиниле. Процењује се да то озбиљно угрожава настојања да се пронађе трајно и одрживо решење за проблем избеглица. Каква је порука послата другим европским државама, хоће ли и други следити овај пример и да ли би могло бити неких последица по Србију? То су питања која ћемо упутити директору Центра за помоћ тражиоцима азила, Радошу Ђуровићу.

Нове дијагностичке методе у лечењу срчаних обољења значајно помажу у лечењу те врсте обољења и доприносе смањењу смртности. Једна од таквих је тродимензионална ехокардиографија. Ту методу  у својој пракси успешно примењује др Хани Махмуд Елсајед, директор Ехокардиографске лабораторије у египатском  Херт  центру у Асуану. О својим искуствима говори за наш програм.

Уредник емисије је Оливера Стајић.

 

 

У другом сату емисије пружамо вам прилику да "таласате" заједно са нама. Ви причате, сугеришете, коментаришете - ми слушамо! Телефони за укључења су: (011)322 5099 и (011)322 5299

У студију: Тања Милекић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво