Ухвати дан

06:30 Догодило се на данашњи дан, 07:00 Вести, 07:05 Добро јутро децо

Најбољи студенти убудуће ће ефикасније бити повезани са потенцијалним послодавцима, у томе ће им помоћи Привредна комора Србије. На који начин ће овај нови пројекат бити спроведен у дело сазнаћемо у причи Ивана Јовановића.

Традиционална манифестација "Футошка купусијада" одржава се првог дана овог викенда у Футогу крај Новог Сада. Истовремено, у Бачкој Топлоли, житељи и њихови гости уживаће у "Сармијади". Која ће од две манифестације привући више љубитеља гурманлука и хоће ли то бити због програма или специјалитета- сазнаћемо од организатора.

Тема овогодишњег конкурса "Млади еко- репортери у Србији" је "Енергетска ефикасност". Какви су задаци стављени пред младе учеснике, на који начин се бирају најбољи и шта очекује победнике конкурса откриће нам гошћа у студију- координаторка програма, Дијана Шарац.

У Београду се у организацији Националног ансамбла "Коло" до 5. новембра на више локација, одржава други по реду међународни самит "ТрадицијаНова", посвећен будућности традиционалне народне игре - плеса, песме и музике. О предстојећим програмима разговараћемо са директором ансамбла „Коло", Владимиром Декићем.

На изложбу готово 100 радова стваралаћлих личности и педагога, поводом 70 година Факултета примењених уметности у Галерији РТС- а води нас Тања Живковић.

Водитељ је Јована Обренић.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво