Таласање - Шетња

Данас је трећи дан пословног Форума о унапређењу привредне сарадње региона Западног Балкана и региона нордијских земаља. Каква су очекивања 160 привредника са севера и југоистока Европе који имају прилику да разговарају о будућим пословним пројектима?

Србија је на Глобалној листи конкурентности напредовала пет места и сада заузима 65-ту позицију од 140 земаља. Пад је забележен у области развијености и квалитета институција. О томе шта је утицало на побољшање позиције Србије говори Светозар Танасковић са Економског факултета.

Музички албум „Женски свет" састављен је од песама најуспешнијих женских извођача из различитих земаља. Колекцију песама ће објавити Лондонска музичка кућа АРЦ 26. октобра, а међу 12 певачица света нашла се и Биља Крстић која ће у емисији између осталог говорити о значају наше традиционалне музике, како је она прихваћена код публике и у музичким круговима.

За Мику Антића кажу да проживео педесет живота у једном - као песник, сликар, писац, режисер... Неке од тих живота покушао је да уједини његов син Игор кроз изложбу „Легенде", која је публици доступна до 27.октобра у Великој галерији Дома војске у Београду. О Антићевом раскошном таленту и како га је представио његов син чућете у репортажи Светлане Младеновић.

Уредник и водитељ: Дијана Иванов Кадић

Извор слике са насловне стране: Танјуг

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво