Новости дана

Највећа српска у југословенска филмска глумица Милена Дравић преминула је у 79. години у Београду, после тешке болести. Јунакиња ратних епопеја, бунтовница црног таласа, изузетна у комедијама и трагедијама. Играла је у више од стотину филмова.

Министар Ивица Дачић каже да не зна да ли је тачна информација да су САД прекинуле контакт са министром одбране Косова и наводи да је о томе сазнао из медија, али подсећа да америчка администрација не гледа више на Косово као на "своје чедо" већ покушава да буде објективна. У Хрватској постоји притисак и велика експанзија десничарских странака, истакао је Дачић.

У немачкој покрајини Баварској одржавају се избори који би могли да имају последице не само у том региону, него и по федералну власт у Берлину. Те изборе у најјужнијој немачкој покрајини многи доживљавају као изјашњавање о политици канцеларке Ангеле Меркел. 

Српски тенисер Новак Ђоковић, након што је освојио трофеј на Мастерсу у Шангају, да је још једном показао колико воли да игра у том кинеском граду. Ђоковић је без изгубљеног сета у Шангају дошао до 32. Мастерс титуле у каријери, победом у финалу над Хрватом Борном Ћорићем 6:3, 6:4.

 

 

Новости дана Новости дана

Autor:
Радио Београд 1

Најпопуларнија радијска информативна емисија на нашим просторима деценијама уназад доноси најбрже и најсвеобухватније информације. Сваког дана у 15 сати на Радио Београду 1. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво