Новости дана

Представници Приштине неће да разговарају ни о једном питању од суштинског значаја, оценио председник Вучић уочи дијалога у Бриселу. Сматра да је време да Београд и Приштина преузму одговорност и сами одлуче о својој судбини, а не да нам је кроји неко са стране.

Питање Републике Српске и српског народа у Босни и Херцеговини за Србију је  од превасходног националног значаја, рекао у Бањалуци министар спољних послова  Ивица Дачић.

Пред још једну седницу Савета безбедности Уједињених нација о Сирији, али и преговоре у Техерану у којима посредују Русија, Иран и Турска, светска јавност прати шта се дешава у Идлибу,  последњем упоришту побуњеника. Док сиријска војска припрема офанзиву, највиши представници Уједињених нација упозоравају да би у случају свеопштег напада на Идлиб дошло до хуманитарне катастрофе.

Српски скијаш Марко Вукићевић освојио је сребрну медаљу у спусту на Јужноамеричком купу у Чилеу.

На ЈУ ЕС ОУПЕНУ, Новак Ђоковић меч четвртфинала против Аустралијанца Џона Милмана играће ноћас после 2 часа по средњоевропском времену

Уредник Мирослав Војводић.

Уредник вести Ирена Јеловац.
Новости дана Новости дана

Autor:
Радио Београд 1

Најпопуларнија радијска информативна емисија на нашим просторима деценијама уназад доноси најбрже и најсвеобухватније информације. Сваког дана у 15 сати на Радио Београду 1. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво