Караван

Сенатор Берни Сандерс критиковао је предлог Доналда Трампа због именовања Брета Каваноа за новог судију Врховног суда, оценивши да је амерички председник патолошки лажов који и дан и ноћ ради само за своје пријатеље милијардере… Ко ће коме, но свој своме.

У етничкој заједници Убанг, на југу Нигерије, мушкарци и жене говоре различитим језицима.  У осталим земљама света мушкарци и жене говоре истим језиком, али се врло често не разумеју.

Загађење ваздуха "шкоди интелигенцији", показује најновије истраживање спроведено у Кини. Сви знамо шта радимо нашој планети. Ала смо је оправили, свака нам част!

Четрдесетогодишњи Мексиканац приведен је након што је украо погребни аутомобил како би се њиме "мало провозао", иако се у задњем делу возила налазио ковчег с покојником. Где си пожурио пријатељу, тај ти превоз сигурно неће умаћи.

Власник и директор једне наше телевизије изјавио је да ће за потребе снимања новог ријалитија изјајмити чак шест шлепера старлета. До сада су се код нас старлете набављале на лопате, али су се толико намножиле да ће ускоро и шлепери бити недовољни.

Писац текста: Зоран Николић Зозон

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво