Код два бела голуба

Током лета емисија ''Код два бела голуба'' реализоваће серијал под називом УМЕТНИЧКО ЛЕТО. Месец јул посвећен је нашим значајним сликарима, чиме емисија ''Код два бела голуба'' жели да истакне значај догађаја који је обележио ово лето, а то је поновно отварање Народног музеја у Београду.

Од 2. јула до 31. јула поново ћемо чути емисије у којима се говори о Катарини Јовановић, Урошу Предићу, Паји Јовановићу, Сави Шумановићу, Милени Павловић Барили,  Надежди Петровић, Петру Лубарди, Недељку Гвозденовићу и другим нашим истакнутим сликарима.

У сусрет великом јубилеју, обележавању 150 година од оснивања Народног позоришта у Београду, у месецу августу слушаћемо емисије које се баве темама везним за позориште. Чућемо тако од 1. до 31. августа емисије у којима се дају портрети наших значајних глумаца, редитеља, драмских писаца, људи који су на разне начине везани за позоришну уметност.

Укратко, емсија ''Код два бела голуба'' вас позива да током јула и августа уз њу проведете - уметничко лето.

Код два бела голуба

Autor:
Војислав Карановић

Од свог почетка, 1968. године, па до данас емисија Код два бела голуба прича приче о старом Београду, његовим житељима, појавама и догађајима, али и приче о прошлости осталих места Србије, и о свему ономе што представља живо језгро наше традиције. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво