Спортски журнал (Фудбалушка)

Фудбалска репрезентација Србије завршила је учешће на Светском првенству у Русији. Наши репортери Владе Радичевић и Милан Биговић направили су серију разговора са члановима нашег државног тима. Њихови саговорници су селектор Младен Крстајић и играчи Александар Коларов, Душан Тадић, Владимир Стојковић, Ненад Миленковић, Немања Радоњић, Филип Костић и Лука Миливојевић.

На Мундијалу се данас играју четири утакмице, две од 16, две од 20 часова, уз преносе на оба телевизијска канала РТС-а и на мултимедијалној платформи РТС планета. У поподневном термину на програму су мечеви групе Х, састају се Јапан и Пољска, односно Колумбија и Сенегал, уз напомену да овај други меч суди најбољи српски арбитар Милорад Мажић. У вечерњем термину играју се утакмице групе Г, играју Енглеска и Белгија, као и Панама и Тунис.

Дефинитивно је познато да ћемо у Русији добити новог светског првака, јер је бранилац титуле испао из даљег такмичења, Немачка је заустављена у групној фази турнира. Сазнаћемо шта још каже говор статистике- до сада је постигнуто осам аутоголова и досуђено 23 једанаестерца. Такмичења у осмини финала почињу у суботу.

Србија је и овога пута веома успешна на Медитеранским играма, које се играју у шпанском граду Тарагона, медаља медаљу стиже. Чућемо изјаве  спортиста који су нас јуче обрадовали и дознати ко је од наших представника данас на сцени.

Одбојкашице Србије играју финални турнир Лиге нација у Нанђингу. Данас су поражене од Турске у тај- брејку, резултатом 3-2, идентичним оном којим су Туркиње јуче изгубиле од селекције САД, са којом наше девојке играју сутра у 9 часова, по средњоевропском времену.

Чућемо и извештај из Свилајнца, где је у току камп за нашу децу из дијаспоре, у оквиру Кроса РТС-а.

Уредник и водитељ емисије је Жељко Стефановић.

 

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво