Спортски журнал (Фудбалушка)

У ексклузивном разговору са најбољом српском тенисерком Александром Крунић, која је тренутно у Палма де Мајорци, разговарамо о њеном односу према фудбалу, Светском првенству и како савладава стрес за време узбудљивих момената док играју орлови. Крунићева је , иначе, рођена у Москви, али неће стићи да и уживо погледа неку од утакмица, јер сутра путује у Лондон, као и дуго очекивани вимблдонски турнир. Пре неки дан, занимљиво, освојила је прву титулу у каријери, у холандском Хертогенбошу и значајно скочила на светској ранг листи. Има таман толико слободног времена да погледа утакмице репрезентације Србије и за нађ државни тим навија из све снаге.

Наши репортери и данас се јављају из Калињинграда, већ смо почели да одбројавамо сате и до почетка друге утакмице наше репрезентације, овога пута са селекцијом Швајцарске, која се игра у петак од 20 часова. Владе Радичевић и Милан Биговић укључиваће се у програм са актуелностима везаним за Мундијал, последњим вестима из нашег штаба, уз разговоре са стручњацима, али и навијачима са свих страна - један је допутовао чак из Сиднеја да би на делу гледао нашу најбољу селекцију.

Испратићемо и данашњу конференцију за медије наших репрезентативаца, чути шта о ВАР систему мисли председник судисјке организације и члан судијске комисије ФСС Милан Караџић. Чућемо и Саву Милошевића, Алберта Нађа, као и друге људе из света фудбала, који имају шта да кажу о највећој планетарној смотри овог спорта. Наш сарадник Александар Миливојевић позабавио се званичним химнам светских првенстава,а Милош Панић пратио је извлачење парова за прво коло квалификација за Лигу Европе. Партизан ће свој први двомеч играти с Рударом из Плеваља, Спартак игра са Колерејном из Северне Ирске, док ће ривал нишког Радничког бити победник дуела Сент Јулија из Андоре и Гзире са Малте.

И даме прате фудбал- даме из наших кућа, породица, из пословног окружења, даме које срећом срећемо, али и оне које се професионално баве фудбалом. Наша саговорница је Виолета Словић, капитен вишетсруког шампиона Србије, суботичког Спартака, као и нашег државног тима.

 

Уредник и водитељ емисије је Жељко Стефановић.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво