Спортски журнал (Фудбалушка)

Специјализовани мундијалски магазин Радио Београда 1 данас се бави анализом, коментарима и одјецима првог успеха наше репрезентације на Светском фудбалском шампионату у Русији. Нађ двојац у саставу Владе Радичевић- Милан Биговић већ је у старој бази у Калињинграду и дочараће нам атмосферу међу играчима државног тима и у стручном штабу `орлова`.

За фудбалушку ексклузивно говоре Александар Коларов, Сергеј Милинковић- Савић, Немања Матић, Никола Миленковић, Александар Митровић. Лука Миливојевић, Душан Тадић, селектор Младен Крстајић, члан стручног штаба Милан Раставац, генерални секретар ФСС Јован Шурбатовић, један од битнијих људи УЕФА Зоран Лаковић, потпредседници ФСС Саво Милошевић и Ненад Бјековић. Чућемо и `глас народа`, презадовољног после првог тријумфа Србије у Русији.

Светско првенство помно прате и чланови нашег најдуговечнијег бенда, ЈУ групе, утиске о досадашњем делу турнира износе Драги и Жика Јелић. Мундијал, на свој начин, оцењује и директор Београдске филхармоније Иван Тасовац.

Наш саговорник је и Цвијетин Благојевић, коме је некада читава `Маракана`, у `таласима` певала и извикивала надимак `Благооојеее`. Данас ради као тренер у својој Црвеној звезди, имао је ангажмане као стручњак и у другим домаћим и европским клубовима. У разговору са Слободаном Игрутиновићем износи своје мишљење о ривалима наше репрезентације.

Уредник и водитељ емисије је Жељко Стефановић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво