Спортски журнал

Од званичног почетка Светског фудбалског првенства дели нас још само три дана. Наши репрезентативци од данас су у својој мундијалској бази у Светлигорску, у Калињинградској области, одакле ће ићи на све три утакмице прве фазе такмичења, са Костариком, Швајцарском и Бразилом. Из Русије се данас премијерно јавља и екипа Радио Београда, Владе Радичевић и Милан Биговић пренеће нам прве утиске о томе како и у којој атмосфери Русија дочекује најзначајније фудбалско такмичење планете.

Српски паратеквондисти остварили су фантастичан успех на Европском првенству у Пловдиву, на коме су освојили чак 18 медаља - седам златних, четири сребрне и седам бронзаних.

Током емисије разговарамо и са Марком Драгосављевићем, освајачем бронзане медаље на јуче завршеном Европском првенству на Савском језеру. То је његова пета медаља са шампионата Старог континента.

Ватерполисткиње Црвене звезде освојиле су још једну титулу шампиона државе, овога пута до победничког ловора и трофеја дошли су после двомеча са екипом Палилуле. За `Спортски журнал` говори тренер `црвено- белих` девојака Драгана Ивковић.

Фудбалери Партизана у спортском центру `Земунело` започели су припреме за нову сезону, данас од 18 часова прво окупљање имају и играчи и стручни штаб Црвене звезде.

Кошаркаши Црвене звезде и ФМП- а од 19 часова у дворани `Александар Николић` играју трећи меч финалне серије плеј- офа лиге Србије. Возач Ферарија Себастијан Фетел победио је у трци за `Велику награду Канаде`, која је вожена на стази `Жил Вилнев` у Монтреалу и поново преузео лидерску позицију. Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић поправио је пласман на светској ранг листи за једно место, Александра Крунић није више међу првих 50 на планети.

О овим и другим дешавањима из света спорта, у емисији коју данас уређује и води Жељко Стефановић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво