Спортски журнал

Одбојкашице Србије савладале су Тајланд резултатом 3-1 у првом мечу другог викенда Лиге нација. Сутра од 11.30 часова по нашем времену играју са Пољском, прексутра у 14 сати са домаћином, репрезентацијом Kине.

Kарте за утакмицу финала Kупа Србије између Партизана и Младости из Лучана распродате су, наводи се на сајту ФK Радник из Сурдилице, на чијем стадиону се игра завршница најмасовнијег такмичења. Уочи финала, слушамо изјаве двојице Мирослава из табора црно- белих - Ђукића и Вулићевића, као и Ненада Миловановића, Александра Пејовића и Лазара Јовановића из екипе Младости.

Новосађани Стефан Баста и Лазар Kоларић освојили су турнир серије са једном звездицом у бич волеју у турском Ајдину, пошто су у финалу савладали иранску комбинацију Рауфи - Мирзали са 2-1. После финала у Луцерну, ово је још један велики успех нашег двојца на песку.

Петог јуна у "Штарк арени" очекује нас кик-бокс спектакл. Ревију мајстора ове борилачке вештине употпуниће наша државна првакиња и шампионка Балкана Марина Спасић.

Црвена звезда синоћ убедљива у првом мечу кошаркашког плеј-офа са екипом Вршца, у Чачку је Борац био бољи од екипе Динамика са београдског Дорћола. Вечерас од 18 часова играју ФМП и Златибор, од 20 сати Партизан и Мега Бемакс.

О овим и другим актуелностима из света спорта, данас током редовне спортске емисије Радио Београда 1.

Данашњу емисију уређује и води Жељко Стефановић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво