Новости дана

Изјаву албанског премијера Раме да ће Албанија и Косово имати заједничку спољну политику и председника  осудили и Београд и Брисел. Такозвана "Велика Албанија" је највећа претња за мир на Балкану, изјавио је министар одбране Александар Вулин. Портпаролка Европске комисије Кетрин Реј каже да Рамина изјава није од помоћи у изградњи добросуседских односа и да је контрапродуктивна.

Одржан 16-ти Округли сто у оквиру унутрашњег дијалога о Косову и Метохији. Директор  Владине Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић рекао је да је Србија спремна на наставак дијалога са Приштином 26-ог  фебруара у Бриселу.

Сваки трећи радник у Србији ради "на црно", а инспекција рада је због неправилности прошле године казнила послодавце  са више од 231 милион динара, речено је на представљању националне кампање "Реци НЕ раду на црно".

Ухапшена два Американца и две Украјинке који су дроном покушали да снимају зграду старог Генералштаба.  

Метеоролози упозоравају да се у току ноћи, као и сутра и прекосутра у источним крајевима Србије очекује формирање снежног покривача висине од 10 до 20 центиметара.

Уредник емисије - Наташа Ракетић

Уредник вести - Марица Сердар

 

 

Новости дана Новости дана

Autor:
Радио Београд 1

Најпопуларнија радијска информативна емисија на нашим просторима деценијама уназад доноси најбрже и најсвеобухватније информације. Сваког дана у 15 сати на Радио Београду 1. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво