Ноћни програм - Међу световима свет

Тема емисије „Међу световима свет“ биће професионално и етичко понашање у психотерапији.

Гост емисије је др Никола Петровић, доцент на Филозофском факултету, који је у свом докторату истраживао етичка уверења и поступке клиничких психолога у Србији. Kада се човек одлучи да крене по психолошку помоћ и/или психотерапију, у већини случајева особа нема појма о основним принципима понашања које терапијски однос подразумева. А са друге стране, особе које се баве пружањем психолошке помоћи обично се виде и доживљавају као брижне, добре, којим је интерес клијента на првом месту. Да ли је то увек тако? Kоји су све начини да се прекораче професионалне границе? Kако се штити приватност клијента и поверљивост података? Kако нове технологије утичу на одржавање професионих односа? И како лични ставови „помагачке професије" према узрасту, полу, религији, националном пореклу и сексуалној оријентацији утичу на односе са особама на терапији, коучингу, саветовању? Ово су нека од питања на која ћемо са нашим гостом потражити одговоре.

У другом сату се наши слушаоци могу директно укључити да поделе са нама своје личне приче и проблеме, као и утиске или нека своја искуства везана за тему из првог сата.

Аутор емисије је Бранка Kордић, клинички психолог.

Ноћни програм Ноћни програм

Autor:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво