Спортски журнал

Ватерполисти Партизана, после освојеног Купа Србије, играју вечерас у Немачкој против Хановера у Лиги шампиона. Млади тим Партизана је после четири одигране утакмице без победе у елитном такмичењу. Утакмица ће почети у 18 часова и 30 минута.

У шеснаестини финала одбојкашког Купа Цев Воводина дочекује Украјински Барком, тим којег је победила са 3-0 у првом сусрету. Посебан део емисије посветићемо Слободану Боскану прослављеном одобјкашком репрезентативцу који је недавно постао спортски директор Војводине.  Он ће говорити о плановима и амбицијама клуба у Новој години. Утакмица у Новом Саду почеће у 18 часова. У купу Цев вечерас играће и Краљевачка Рибница, која у Верони има минималне изгледе за пласман у осмину финала.

Наш најбољи тенисер Новак Ђоковић најавио је да ће почетком јануара играти на турниру "Тај Брејк Тенс" у Мелбурну што ће му бити увертира за учешће на Отвореном првенству Аустралије. Пре тога Ђоковић је најавио да се враћа на терен после паузе 28. децембра у Абу Дабију, а потом од 1. до 7. јануара очекује га и турнир у Дохи.

У емисији ћемо још најавити скијашку сезону, затим очекивања најбољег аутомбилисте Душана Борковића и најавити сутрашњу кошаркашку утакмицу 14. кола Евро-лиге Црвена звезда - Панатинаискос која се игра у дворани Александар Николић од 19 часова.

Емисију припрема и води Владе Радичевић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво