Караван

Мачке важе за посебно грациозне животиње, које своју самовољу јавно показују. Воле да се мазе само онда када то њиима одговара, а власници мачака најбоље знају колико им је тешко наређивати. Истовремено оне својим понашањем и ставом умеју да командују укућанима. Рекао сам МАЧКЕ, а не ЖЕНЕ.

Један познати политичар је преко страначке везе положио вожњу јер је пре тога падао више пута. Веза врти где знање неће. А за безбедност у саобраћају- ко те пита.

Веровали или не велики број наших естрадних личности проводило је време над књигом и данас су власници диплома са различитих факултета. А није мали ни број оних који су проводили време скупљајући новац да би постали власници дипломе.

Тренер Торина Синиша Михајловић и првотимац Адем Љајић поново су се сукобили, а репрезентативац Србије избацен је из првог тима. Стара љубав заборава нема.

Чак четрдесет пет пиротских пољопривредника обилази ових дана најмодерније фарме, пластенике, воћњаке у Холандији, Немачкој и другим земљама Западне Европе. Екскурзија на коју многи политичари никада неће отићи.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво