Караван

Деца из Србије срећнија су од вршњака из региона, један је од закључака истраживања које је у другом полугодишту прошле школске године спровео Институт за јавно здравље "Др Милан Јовановић Батут". Благо нама децама док смо тако мали - једна дечја песмица каже, и не лаже!

На улицама Сингапура ће се до 2022. године појавити аутобуси без возача, у склопу планова побољшања мобилности у том пренасељеном азијском граду. Дакле, сингапурски јавни превоз прелази на самоуправљање.

Из дестилерије у Лос Анђелесу лопови су украли више од 6.800 литарара вотке, што износи око 90 одсто робе спремљене за празнике, као и да је однесена количина у вредности од 278.000 долара. У сред Америке краду вотку! Да ли је то могуће? Јесте, јер је, по резултатима једног истраживања, вотка најпопуларније алкохолно пиће у САД.

Полиција руског региона Иркутска на истоку Сибира покренула је истрагу након што је ловац пријавио да му је медвед украо две пушке у тајги. Медвед гледа човека. Медвед ради, шта медвед види.

Писац текста: Милена Шишкин

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво