Ухвати дан

06:03 Јутарњи дневник, 06:35 Догодило се на данашњи дан, 07:00 Вести, 07:05 Добро јутро децо, 08:00 Вести, 08:10 Српски на српском

Из садржаја емисије издвајамо:

У Нишу почиње Сајам хортикултуре. Од Озрена Рашића ћемо чути како ће сајам изгледати.

У Нишу почињу и Нишке музичке свечаности. Детаље има Ружица Ћирић.

У Голубачкој тврђави окупили су се стручњаци из подунавских земаља, са циљем да повежу мање и средње неразвијене градове који на дунавским обалама имају тврђаве, како би локална заједница имала више користи од свог културног наслеђа. Са њима је била и Александра Марковић.

Музеј пиварства „Ђорђе Вајферт" у Панчеву за годину и по дана посетило је око пет хиљада туриста из Србије и  других европских земаља. Тим поводом у музеју је отворена изложба „Историја тврђава у Панчеву". Репортер је Горан Јовичић.

Миле Новаковић нам шаље причу о домовима културе. Када су отварани били су центар друштвеног и културног живота. Сеоски домови културе данас су баласт - села не могу сама да их одржавају и траже помоћ локалне самоуправе. Међутим, у Средњем Банату покушавају да  домове културе спасу од пропадања.

О активностима удружења Акција за слепе разговарамо са Луком Јоксимовићем Барбатом.

Мирјана Никић и Елизабета Арсеновић су у Зрењанину, где сакупљају материјал за нове епизоде емисије Којекуда. Какви су први утисци рећи ће нам Елизабета која ће се укључити у програм.

Са вама је Александра Младеновић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво