Новости дана

Снег висине једног метра потпуно је уништио воћне засаде у општини Љубовија, а порушено је више од 500 стубова на нисконапонској мрежи, због чега је више од 1.000 домаћинстава остало без електричне енергије, рекао је председник општине Милован Ковачевић.

Нема опасности од поплава до краја недеље, изјавио је помоћник начелника Сектора за ванредне ситуације Горан Николић. Према његовим речима, на водотоковима је ситуација нормална. Додао је да се почетком идуће седмице очекује нагло отапање снега и да ће Сектор бити у приправности ако дође до плављења бујичних водотокова.

Скупштина Србије потврдила је више међународних споразума, међу којима су и они о полицијској сарадњи, о подстицању и заштити улагања, елиминацији незаконите трговине дуванским производима, климатским променама, пловидби Тисом, као и споразуми из области образовања и културе. Посланици су констатовали и оставку Саше Јанковића на место заштитника грађана.

Осумњичени за којим су трагале француске власти после пуцњаве у Паризу, сам се предао белгијској полицији, саопштио је портпарол француског министарства унутрашњих послова. Исламска држава преузела је одговорност за синоћњи напад у центру Париза у којем је један полицајац убијен,а двојица полицајца и једна жена повређени. Убијени нападач је идентификован. Полиција је привела три члана његове породице.

Уредник и водитељ: Слободан Петровић

Уредник вести: Ненад Селаковић

Новости дана Новости дана

Autor:
Радио Београд 1

Најпопуларнија радијска информативна емисија на нашим просторима деценијама уназад доноси најбрже и најсвеобухватније информације. Сваког дана у 15 сати на Радио Београду 1. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво