Таласање

Као подршку Србији, Русија нам поклања шест авиона "миг 29", а прва фаза њихове модернизације коштаће нас између 180 и 230 милиона евра, рекао је српски премијер Александар Вучић након састанка са руским министром одбране Сергејем Шојгуом, пренео је "Спутњик"..

"Ако бисте рачунали, да такве авионе купујемо, коштали би нас око 600 милиона евра. Онда можете да видите колико смо добили повољне цене и колико смо добили на поклон, бар када је реч о авионима", рекао је премијер Александар Вучић.

Додао је да то драматично побољшава оперативно функционалне способности Војске Србије, до те мере да то као да неће бити иста војска.

"То је немерљиво у односу на оно што смо имали. Добили смо на поклон и 30 тенкова Т-72 С и 30 борбених извиђачких оклопних возила БРДМ 2 и цеви 14,5 мм (мање топове)", рекао је Вучић, и поновио да Србија не мења став о војној неутралности.

Шта је у Москви договорено о набавци ловачке авијације и да ли се разговарало о статусу руских хуманитараца у Центру за ванредне ситуације у Нишу?

Гости: Владе Радуловић, извршни директор Атлантског савета и Александар Радић, војни аналитичар.

Аутор Зорка Ђукановић.

 

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара