Ухвати дан

У оквиру емисије емитујемо: 06:03 Јутарњи дневник; 06:35 Догодило се на данашњи дан; 07:00 Вести; 07:05 Добро јутро децо; 08:00 Вести; 08:10 Српски на српском

Једна од главних тема биће Ноћ истраживача која се организује широм Србије. Слушаоци ће моћи да чују кратак преглед радионица које ће бити одржане од 18 сати па све до касних јутарњих сати, а дописник из Ниша детаљно ће нам представити шта ће се све дешавати у том граду.

У петак и суботу у Миксер хаусу одржава се ФРКА - Фестивал ромске културе и активизма, па ћемо тим поводом угостити организаторе ове манифестације.

Имаћемо и посебне госте из САД-а и Хрватске чији ће представници учествовати на Међународној олимпијади спорта, здравља и културе трећег доба, која се одржава у Врњачкој Бањи од 30. септембра до 4. октобра.

У програм ће нам се укључити уредник Међународног салона стрипа који се одржава у београдском Студентском културном центру, а најавићемо и нови Јутарњи програм "На три воде" који од 3. октобра почиње да се емитује на таласима Радио Београда 2 и Радио Новог Сада.

Са вама - Миша Стојиљковић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво