Новости дана

Полициjска управа у Нишу потврдила jе да су три особе повређене услед експлозиjе коjа се синоћ догодила у улици Цара Душана. Виши jавни тужилац је саопштио да jе реч о покушају убиства. Oд експолозиjе су ошетћена возила и попуцала су стакла у непосредноj близини.

Међу рањенима је младић са повредом плућа који је на лечењу на Грудноj хирурургиjи. Другом младићу jе ампутирана потколеница. Полициjа ради на утврђивању чињеница које би расветлиле овај догађај.

Здружена антитерористичка вежба полициjа Србиjе и Републике Српске биће одржана сутра у Лозници. Вежби ће присуствовати званичници Србиjе и РС, а припадници две полициjе показаће обученост у борби против тероризма и спремност да одговоре на актуелне безбедносне изазове. Потпредседник Владе Србиjе и министар унутрашњих послова Небоjша Стефановић поручио је на проби здружене антитерористичке вежбе да Република Србиjа и Република Српска неће бити полигон за тест било каквих терористичких акциjа, као и да полиција неће дозволити да било ко угрожава безбедност грађана.

Пожар у складишту у Mоскви, у коjем jе данас погинуло 17 радника из Kиргистана, узроковала jе разбиjена лампа, саопштили су руски званичници. Радници су страдали јер је пожар одмах по избијању одсекао њихову собу од остатка објекта и сви су пронађени у тој просторији. Спасено је 12 особа који су живеле у истом складишту, а сви су радници или чанови њихових породица који су у Москву дошли из суседних држава.  


Новости дана уређује и води Јелена Видић.
Новости дана Новости дана

Autor:
Радио Београд 1

Најпопуларнија радијска информативна емисија на нашим просторима деценијама уназад доноси најбрже и најсвеобухватније информације. Сваког дана у 15 сати на Радио Београду 1. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво