Таласање - Шетња

Мајстор коњичког спорта Ђорђе Перовић биће наш саговорник у првом сату данашњег Таласања. Прошетаћео кроз његову каријеру, која је била и још је заиста бурна. Ђорђе је чак седам пута проглашаван за најбољег џокеја Србије, освојио је стотине прознања широм Европе, али напросто је невероватно колико је цењен и омиљен у Азији. У Јапану је најпопуларнији, у Јужној Кореји најбољи страни јахач, људи га препознају и ван хиподрома и траже му аутограме. Врло је близу хиљадите победе у каријери, па ето лепе приче о њему и његовој љубимици, брзој кобили Калина Лејди.

Интересеантна прича стиже нам из Прељине код Чачка, где Марушка Тодоровић има породичну фирму, која ради с огромним успехом. Наши спортисти у Рију носиће њихове мараме и кравате, а моделе овог предузећа носе бројна позната имена у свету, од принца Чарлса до Владимира Путина.

Из Ниша нам се јавља наш вредни колега Томислав Сантрач, који у тамошњем студију, с гостима, најављује премијеру Луткарског позоришта. Биће још записа из света глуме - говориће Љума Пенов, која је носилац главне улоге у римејку филма `Љубавни случај или трагедија службенице ПТТ-а`. Глумица из Подгорице Ивана Мрваљевић не крије што је део ансамбла који игра `Пенелопијаду`, у режији Драгане Варагић. Отворена је летња позорница култног београдског биоскопа `Звезда`.

То је тек део садржаја ове емисије, у кјој ћемо чути серију занимљивости и актуелности из света јавног и културног живота.

Уторком вас у Шетњу води Жељко Стефановић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво