Ухвати дан

У оквиру емисије емитујемо: 06:03 Јутарњи дневник; 06:35 Догодило се на данашњи дан; 07:00 Вести; 07:05 Добро јутро децо; 08:00 Вести; 08:10 Српски на српском

Из садржаја емисије издвајамо:

Данас ће падавине бити слабијег интензитета, али се понегде у централним и јужним деловима земље очекује око 20 мм кише, упозорио је Републички хидрометеоролошки завод. Обилазимо зато овога јутра Крушевац и Врање, градове у којима је пала велика количина кише, а о стању на терену разговарамо са помоћником начелника Сектора за ванредне ситуације, Гораном Николићем.

Радници пропалих нишких фирми који већ годинама не могу да наплате заостале зараде окупиће се данас испред Градске куће, а потом ће пешице кренути за Београд. О томе разговарамо са организатором протестног марша, Зораном Николићем.

У сусрет 15. Европском првенству у фудбалу, које се одржава у Француској од 10. јуна до 10. јула, Реља Трајковић подсећаће нас на шампионате одржане до сада. У данашњој рубрици чућемо како је изгледао четврти европски турнир у фудбалу, 1972. године, на коме Југославија, нажалост, није играла.

У Београду данас почиње 4. Међународна конференција ''Социјална правда: нове перспективе, нови хоризонти''. Конференцију организује Група за студије ангажованости Института за филозофију и друштвену теорију, Универзитета у Београду, одакле нам у госте долази Срдјан Продановић.

Са циљем да се даље унапреди онлине куповина путем интернета почетком јуна у Србији ће по први пут бити организована Медјународна конференција из области електронске трговине „Меет Магенто Србија". Тај скуп биће одржан у Нишу и окупиће преко 200 учесника из 24 земље медју којима ће бити и светски експерти у области ИТ технологије. О том значајном скупу чућемо више детаља од нашег репортера, Озрена Рашића.

Данашње догађаје из културе препоручује Милена Божовић Манић.

Са Вама - Марко Милојевић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво