Ухвати дан

У оквиру емисије емитујемо: 06:03 Јутарњи дневник; 06:35 Догодило се на данашњи дан; 07:00 Вести; 07:05 Добро јутро децо; 08:00 Вести; 08:10 Српски на српском

Из садржаја емисије издвајамо:

У филијали Ужице Националне службе за запошљавање уручени су уговори корисницима програма самозапошљавања и стручне праксе. Интересовање за мере активне политике запошљавања превазишло је очекивања, па се размишља о повећању новчаних давања за неке од субвенција.

У Босилеграду се одржава Међународни фестивал фолклора ''Краиште пева и игра''.

Колега Милан Биговић извештава са Светског првенства у ватерполу из руског града Казања пред утакмици коју наша репрезентација игра против репрезентације Јапана.

Водимо вас и на нишки аеродром ''Константин Велики''. Повод за ту посету је податак да се број путника који користи ту ваздушну луку, у овој години  знатно увећао у односу  на исти период прошле године.

Викимедија Србије и Википедија на спрпском језику су у сарадњи са Заводом за заштиту природе Србије, организовале конкурс ''Вики воли Земљу''. Циљ тог фото конкурса је прикупљање фотографија заштићених природних добара, као део ширег, међународног такмичења. Данас ће бити проглашен победник, а наша гошћа је тим поводом Ивана Гусларевић из Викимедије.

Доделом кључа града Зајечара "Роконачелнику"  Ненаду Милосављевићу, познатијем као Неша Галија и уручивањем награде "Костадин Костадиновић - Чауш" музичару и новинару Владимиру Јанковићу - Џету, данас почиње 49. Гитаријада у Зајечару.

Са Вама - Марко Милојевић.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво