Pomirenje preko muzike

Drama "The Last Song" govori o buntovnoj devojci koja provodi leto kod oca. Uz pomoć zajedničke ljubavi prema muzici, otuđeni otac i ćerka ponovo se zbližavaju. U glavnim ulogama tinejdžerska zvezda Majli Sajrus i Greg Kinir.

"The Last Song" (Poslednja pesma) je drama o odrastanju, zasnovana na istoimenom romanu Nikolasa Sparksa.

Rediteljka je filmska debitantkinja Džuli En Robinson, a glavne uloge igraju Majli Sajrus, Greg Kinir, Keli Preston i Lijam Hemsvort.

Veronika Roni Miler (pevačica i glumica Majli Sajrus, koja je stekla ogromnu popularnost ulogom u „Diznijevoj" seriji „Hana Montana") je buntovna sedamnaestogodišnja devojka, koja je nakon bolnog i neugodnog razvoda njenih roditelja ostala u lošim odnosima sa ocem Stivom (Greg Kinir iz filma „Dobro da bolje ne može biti"), koji se odselio u Džordžiju.

Još kao mala Roni je pokazala izuzetnu muzikalnost i bila je pravi virtouz na klaviru dok ju je tata podučavao, ali sada ne želi da svira, niti je razgovarala sa ocem od kada se odselio.

Roni je još ranije od prestižnog konzervatorijuma „Džulijard" dobila ponudu da se upiše, ali ona to odbija.

Kada Ronina majka Kim (Keli Preston, supruga Džona Travolte) pošalje buntovnu tinejdžerku i njenog mlađeg brata Džonu (Bobi Kolman) da provedu leto sa ocem, to je prilika za Stiva da izgladi odnose sa otuđenom ćerkom.

Stiv Miler, nekada profesor na „Džulijardu", sada živi mirno i povučeno u rodnom gradiću u Džordžiji na obali.

Isprva, kada Roni stigne kod oca, ona je izrazito nesrećna i neprijateljski raspoložena prema svima u okolini, uključujući i zgodnog i popularnog Vila (Australijanac Lijam Hemsvort).

Njeno mišljenje o Vilu drastično se promeni kada se zajedno angažuju u akciji spasavanja morske kornjače koja živi u toj oblasti.

Dok se lagano zaljubljuje u Vila, Roni popravlja odnos sa ocem, uz pomoć jedine stvari koja ih povezuje - muzike.

U bioskopima u SAD, "The Last Song" film će se prikazivati od 31. marta.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво