Читај ми!

"Муфаса: Краљ лавова" – Дизни објавио први трејлер

Дизни је објавио први трејлер за три-де анимирани филм "Муфаса: Краљ лавова", у режији Барија Џенкинса. Нови филм је наставак приче о филму "Краљ лавова" из 2019. године који је заснован на истоименом Дизнијевом класику из 1994. године.

Филм Муфаса: Краљ лавова је фотореалистични анимирани римејк оригиналног филма у режији Барија Џенкинса, сценаристе је Џефа Нејтансона, а рађен је у продукцији кућа "Walt Disney Pictures" и "Pastel Productions"

Објавом трејлера откривено је да ће Блу Ајви Картер дебитовати на филму са Кијаром, ћерком краља Симбе и краљице Нале, док ће њена мајка, Бијонсе Ноулс-Картер, поновити своју улогу Нале из филма из 2019.године.

Филм стиже у биоскопе 20. децембра 2024. године, а осмишљен је да разјасни позадину приче Симбиног оца, Муфасе, сирочета који је одрастао као мудар и моћан владар.

Радња филма окренута је ка Рафикију, познатом шаману из оригиналног наслова који је задужен да Симбиној и Налиној ћерки Кијари пренесе легенду о Муфаси.

Дизнијев Краљ лавова из 1994. године сматра се једним од најуспешнијих Дизнијевих филмова који је зарадио 960 милиона долара широм света, док је верзија из 2019. зарадила 1,6 милијарди долара на светским благајнама.

Помажући својој сестри да одгаји два дечака током деведесетих година, одрастао сам уз ликове из овог цртаног филма. Част ми је да имам прилику да радим за Дизнија на причи о пријатељству, љубави и наслеђу“, истакао је редитељ филма.

четвртак, 16. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара