Читај ми!

Ситком „Док нас смрт не растави“ у продукцији студената ФДУ уз подршку РТС-а

Студенти треће године Филмске и телевизијске продукције на Факултету драмских уметности у Београду снимили су пилот епизоду ситкома “Док нас смрт не растави”, у сарадњи са Радио-телевизијом Србије.

Радња ситкома “Док нас смрт не растави” дешава се у измишљеној адвокатској канцеларији специјализованој за бракоразводне парнице, где се млади адвокати боре да пронађу равнотежу између љубави, каријере и личних изазова.

“Док нас смрт не растави" нуди смех, изненађења и лекције о животу, уводећи нас у свет комичних перипетија младе адвокатице Јелене којој се на путу састанка са њеном симпатијом судијом Стефаном испречи судска парница и нежељени клијент.

Најбољи пријатељи, по добро опробаном ситком рецепту, у жељи да помогну додатно компликују ситуацију претварајући причу у урнебесну комедију.

Пред камерама су ликове у овом ситкому оживеле глумачке звезде Бранка Пујић, Петар Стругар, Бранкица Себастијановић, Ненад Стојменовић, Урош Јовчич, Мирјана Ђурић, Ања Мит и Теодора Миклушев.

Специјалне звезде овог ситкома у неочекиваним улогама су и глумац Димитрије Бањац,популарни Чварков, а први пут у играном формату публика ће имати прилику да види Ану Ђурић познатију под уметничким именом Констракта.

Предвођени ментором, професором Гораном Пековићем и стручном сарадницом Мартином Кривокапић, аутори ситкома, Мина Максимовић, Јелена Косара, Павле Мијановић, Лена Радуловић, Теодора Дмитровић, Ања Радуновић, Никола Петровић, Катарина Путић и Лена Трифуновић одважили су се да реализују први судски ситком на овим просторима.

Пилот епизоду ситкома публика ће премијерно моћи да види 1. јуна на Међународном фестивалу - Продуцентски дан који се и ове године деветнаести пут одржава на Факултету драмских уметности у Београду.

четвртак, 16. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара