Ed Čajna napustio emisiju „Viler dilers“

Posle 13 godina snimanja emisije „Viler dilers“, čarobnjak za popravku automobila i jedan od najzaslužnijih za njen veliki uspeh Ed Čajna više neće popravljati polovna vozila pred kamerama.

Njegovo mesto preuzeće Ent Ansted, domaćin britanske emisije For the Love of Cars, a Ed je zamolio gledaoce da mu daju šansu.

U oproštajnom video-snimku koji je postavio na Jutjub, Ed govori o prvim danima emisije i ima samo reči hvale za britanski produkcioni tim i njegovog kolegu u emisiji Majka Bruera.

Međutim, za produkcijsku kuću „Velositi“, koja je kasnije preuzela emisiju, nema toliko toplih reči.

„Počeli smo od malog tima od nekoliko ljudi i skoro nepostojećim budžetom, a sada na emisiji radi više od 40 ljudi“, slikovito je opisao rast Viler dilersa, za koju je naveo da je najpopularnija emisija o automobilima u svetu.

Ali stvari su se drastično menjale, kako je emisija postajala sve popularnija. „Diskaveri“ je polako počeo da seli Edovu radionicu u Kaliforniju. Budžet je „eksplodirao“.

Ed je morao da preuzima daleko ozbiljnije i skuplje projekte nego što bi prosečan restaurator mogao i da zamisli. Detalji o popravkama sve su manje nalazili mesta u emisiji, koja je, kako kaže, polako počela da se „amerikanizuje“.

„Nije mi prijatno u emisiji koja se kreće u tom novom pravcu. Skretana mi je pažnja da treba malo da smanjim kvalitet svog posla, što bi srozalo moj lični i integritet emisije“, istakao je Ed Čajna.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво