Најплаћенији у свету музике Бијонсе, „Ганси“ па Спрингстин

На врху „Билбордове“ листе 50 најплаћенијих извођача је Бијонсе захваљујући заради која је у 2016. години износила 62 милиона долара! Међу првих пет пласирали су се „Ганси“, Брус Спрингстин, Дрејк и Адел.

Најплаћенији у свету музике Бијонсе, „Ганси“ па Спрингстин Најплаћенији у свету музике Бијонсе, „Ганси“ па Спрингстин

Америчка дива задржала је своју водећу позицију на листи најплаћенијих јер је 2016. године зарадила чак 62 милиона долара. Певачица која је пре месец дана родила близанце и управо објавила прву фотографију са њима, прошле године је обожаваоце изненадила албумом Formation и документарцем Lemonade.

На Билбордовој листи најплаћенијих следи легендарна група „Ганс 'н' роузис“ са годишњом зарадом од 42,3 милиона долара. На високу другу позицију славни рокери попели су се захваљујући њиховој прошлогодишњој светској турнеји.

Брус Спрингстин је трећи са зарадом од 42,2 милиона долара. Амерички рокер, певач, гитариста и кантаутор прошле године је одржао неколико концерата широм Европе и Америке са пратећим саставом "E Street". Прошлогодишњом турнејом обележио је 36 година од објављивања албума The River.

На четвртој позицији листе нашао се Дрејк који је прошле године успео да заради 37,3 милиона долара. За тако велики успех најзаслужнији је његов четврти албума и дует Work са Ријаном.

Адел је на петој позицији са годишњом зарадом од 37 милиона долара. Најплаћенија певачица из Велике Британије на светској турнеји током 18 месеци имала је око 120 концерата, а пре неколико дана отказала је последња два наступа због проблема с гласним жицама.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво