Адел отказала два концерта у Лондону због оштећених гласних жица

Певачица Адел отказала је због проблема с гласним жицама два концерта у Лондону којима је требало да заврши светску турнеју у суботу и недељу на стадиону Вембли.

Певачица је написала преко друштвених мрежа да је очајна због овог отказивања.

„Био би еуфемизам када би рекла да ми је сломљено срце. Толико сам желела да одржим те концерте да сам чак размишљала да наступим на плејбек, само да могу да будем пред вама, са вама. Али то никад нисам радила и никад нећу радити“, написала је она.

„Не знам одакле да почнем. Две последње вечери на Вемблију били су највећи спектакли и најбољи у мом животу међутим борила сам се вокално током те две вечери. Морала сам да се напрежем много више него што то обично радим“, написала је Адел.

Овог викенда 29-годишња звезда требало је у Лондону да заврши турнеју од 123 наступа, а у среду и четвртак одржала је два концерта на Вемблију пред 100.000 гледалаца.

„Отишла сам код доктора и показало се да сам оштетила гласне жице. Једноставно нисам у стању да певам овог викенда“, написала је она.

Певачица која је освојила 15 Греми награда, од којих пет ове године, морала је да откаже турнеју 2011. године због крвављења гласних жица.

Извињавајући се обожавателима Адел је рекла да ће новац за улазнице бити враћен ако не буде могуће да се концерти помере.

Адел је међу певачима који су продали највише носача звука у 21. веку, и у четвртак је на Вемблију наговестила да би ова турнеја могла да јој буде последња.

Током турнеје обишла је Европу, Северну Америку, Аустралију и Нови Зеланд. У Лос Анђелесу потукла је рекорд са осам узастопних концерата у Стејплс центру.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво