Прва слика Бијонсе са близанцима!

Америчка поп звезда Бијонсе поделила је преко друштвених мрежа прву слику својих близанаца да прослави месец дана од њиховог рођења.

Певачица је такође потврдила да се зову Сер Картер и Руми, имена која су пренели медији, када су она и супруг Џеј-Зи поднели захтев да заштите њихова имена као робну марку, преноси Би-Би-Си.

На снимку се испред свода од цвећа са морем у позадини види 35-годишња Бијонсе са близанцима у наручју обавијеним љубичастим цветним прекривачем док она носи плави вео.

Слика је за један сат добила више од милион лајкова на Инстаграму.

Бијонсе је написала „Сер Картер и Руми месец дана стари данас“ са низом емотикона, склопљених руку у молитву, жене, мушкарца, девојчице и две бебе.

Бијонсе и Џеј-Зи имају старију ћерку Блу Ајви.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи