„Спајсице“ опет одложиле окупљање

Џери Халивел, Мел Би и Ема Бантон биле су спремне да обнове славу под псеудонимом ГЕМ, али то ће, изгледа, још мало причекати.

„Спајсице“ опет одложиле окупљање „Спајсице“ опет одложиле окупљање

Окупљање чувене женске групе најављивано више пута поново би могло да буде одложено или чак отказано.

Џери Халивел је у октобру објавила да очекује дете са супругом Кристином Хорнером који ради за Формулу 1. Још тада наступ групе који је планирано да буде одржан током лета у Хајд парку стављен је под знак питања.

Британски медији откривају, међутим, да три певачице, Џери, Мел Би и Ема Бантон, наводно не могу да нађу довољно времена за рад у студију.

Иако Џерини менаџери нису коментарисали ове вести, извор близак певачици рекао је за часопис да су се приоритети певачице променили: „Требало би да роди бебу и поновно окупљање јој није у фокусу већ би да се концнтрише и на личнија питања".

Јасно је да је тежак задатак окупити све девојке у студију у исто време.

У новембру прошле године процурила је повратничка песма „окрњених Спајсица“ (Викторија Бекам и Мел Си нису заинтересоване за наставак музичке каријере у оквиру групе), Song For Her, али до сада до јавности није стигла финална верзија.

Обожаваоци се надају да ће се девојке ипак прихватити посла и да ће ускоро стићи читава песма, можда и спот, а они срећнији и прилику да их виде на концерту.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара