Читај ми!

Кристијан Бејл у филму Теренса Малика

Овогодишњи добитник Златне палме, редитељ Теренс Малик за главног протагонисту свог наредног филма одабрао је Кристијана Бејла. Ко ће му бити партнерка, још није познато јер синеаста тек треба да се определи за једну од четири подједнако атрактивне и талентоване младе глумице.

Енглески глумац Кристијан Бејл играће у новом филму Теренса Малика, а четири глумице се надмећу за главну женску улогу, пренео је часопис Тотал филм.

Малик, чије је остварење Дрво живота (The Tree of Life) победио на овогодишњем фестивалу у Кану, тренутно завршава филм чији је радни наслов The Burial у којем играју Бен Афлек, Рејчел Мекадамс, Рејчел Вајс и Хавијер Бардем.

Филм је у фази постпродукције и у биоскопе би требало да стигне 2012. године.

За следећи пројекат, са Бејлом, Малик има импресивну листу кандидаткиња: Руни Мара позната по захтевној улози у америчкој адаптацији филма Девојка са тетоважом змаја, Миа Вашиковска аустралијска глумица најпознатија као Алиса у Бартоновој Алиси у земљи чуда, Клеманс Поези (француска глумица и манекенка) и Хејли Бенет (америчка певачица и глумица).

Малик и Бејл су раније заједно радили Нови свет, а 37-годишњи глумац познат је и по улогама у остварењима Артур, Мрачни витез, Бетмен почиње, У 3:10 за Јуму, Престиж, Механичар: плаћен да убија и Бекство у зору.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво