Пси настављају да лају а ветар и даље носи...

У Београду је, после две године паузе, пала прва клапа за други циклус документарне игране серије „Пси лају ветар носи“, у продукцији Радио-телевизије Србије и „Контраст студија“.

Добро познати ликови уплићу се у нове животне ситуације, које ће оживети глумачка екипа коју предводи Тихомир Станић у улози Костадина Ставрића, а чине је и Мира Бањац, Анита Манчић, Радош Бајић, Борис Миливојевић, Александар Срећковић Кубура, Исидора Минић и многи други. 

„Бавимо се људима са маргине друштва. Ово је прича о људима који се прилагођавају на средину у којој живе“, рекла је редитељка Јелена Бајић Јочић.

Глумица Ана Александер наглашава да је, када је реч о серијама и филмовима, до сада, доста била ангажована у иностранству.

„Већ дуго времена сам желела да дођем нешто да снимам овде, и када су ми рекли за ову серију и када сам прочитала скрипту, рекла сам – то је то“, објаснила је Ана.

Сценариста серије је Радош Бајић.

„Наша серија по структури је комедија, али ће она негде на половини серијала, на седмој, осмој епозоди, променити жанр и отићи у драму. Као аутору и творцу овог пројекта су ми огромна очекивања од Јелене Бајић Јочић и целе екипе. Најзначајнија новост је да ће у завршници целе серије и наших страхова и интереса и нада бити - Косово“, изјавио је Бајић.

Серија која има 11 епизода, са емитовањем на програму РТС-а, почиње од јесени.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво