Филм „Траг живота“ од 23. марта у биоскопима

Научнофантастични трилер „Траг живота“ у режији Данијела Еспинозе стиже у домаће биоскопе 23. марта, најавио је дистрибутер „Kон Филм“.

У средишту приче остварења Траг живота је шесточлана посада на Међународној свемирској станици која се налази на ивици једног од најважнијих открића у историји цивилизације: првог доказа живота на Марсу.

Како посада лагано започиње своје истраживање, њихове методе доводе до нежељених последица - нови облик живота показује се много интелигентнијим него што је то ико могао очекивати.

Иако је Рајан Рејнолдс требало да тумачи главну улогу у филму, због снимања другог филма одлучио је да наступи у споредној улози па је главна припала Џеку Џиленхолу, глумцу који се доказао у остварењима као што су Зодијак, Заточене за коју је номинован за престижну награду Оскар.

У филму играју и Ребека Фергусон, Хиројуки Сенада и други.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво