„Панк на филму“ од сутра у Југословенској кинотеци

Серијом пројекција, од среде 18. до недеље 22. јануара, Југословенска кинотека обележава 40 година панка. Филмска ревија „Панк на филму“ биће приказана у Музеју Југословенске кинотеке, саопштила је та установа.

Филмови ће бити приказивани у терминима од 18 и 21 час, а публика ће видети девет филмова, наводи се у најави.

У среду од 18 сати на програму је филм о британској панк-рок сцени и одломцима из филма Јубилеј, док ће од 21 час бити емитован Панк рок филм у режији Дона Летса.

У четвртак су на програму филм Сид и Ненси у режији Алекса Кокса и Панк режија Теда Хејмса, док ће у петак бити приказани Жесток момак у режији Џека Хазана и Дејвида Мингеја и Течно небо Слава Цукермана.

У суботу су на репертоару Заплењивач Алекса Кокса и Врана 2: Град анђела режисера Тима Поупа, док ће у недељу бити емитовани филмови Јубилеј у режији Дерека Џармана и Легенде панка и Њу Вејвја.

Циклус филмова организују Југословенска кинотека и Дејан Д. Марковић. Цена улазнице је 150 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво