Кристина и Мира победнице вечери, сви иду у полуфинале!

После неизвесне ситуације са бодовима, Кристина и Мира победнице вечери. У такмичењу остају сви учесници! Избачени Бошко, Бети, Сара и Борис биће група.

22.55 – Сара и Борис и Кристина и Мира имају једнак број бодова! Ко је победник, одлучиће председник жирија. Константин бира Кристину и Миру! Победнице своју награду проследиле групи „До последњег даха“.

22.49 – Мира је у своје, Кристинино и Теодорино име уручила Теодорину награду од 1.000 евра Ђорђу Јоксимовићу који очекује да му се крајем месеца у кући придруже деца.

22.41 – Није крај! Константин у такмичење вратио све избачене учеснике као једног такмичара!  

22.30 – Такмичење вечерас из Жикиног тима напуштају Сара и Борис. 

22.20 – Једини преостали солиста, Теодора Станковић, бори се за место у полуфиналу мегахитом Lady Marmalade. Константин нема критика: „Теодора је бриљирала“. Комплетан наступ, кратка је Даница, а Рамбу се свиђа избор песме: „Ово је будући професионалац!“ Максималних 36 поена! „Деца су ме спржила скроз, ја не знам где сам“, искрен је ментор Жика. 

22.08 – Диско хитови групе АББА су карта у рукаву екипе „Бенд и вокали“. Даница има само речи хвале: „Блистали сте, почели сте и да ђускате“. Врло весело, уведен је сценски покрет, нарочито похваљујем костиме, ово не личи на полагање испита него на прави шоу, каже Рамбо. Ја могу само да честитам Жики, рекао је Константин. Максималних 36 бодова. Жири је дао верификацију њиховог наступа за који мислим да је најбољи до сада, оцена је ментора Жике.

21.57 – Кристина и Мира владају сценом уз темпераментан ритам песме Run the World. Бијонсе вам је легла, истакла је Даница. Све је било лепота за очи и уши, каже Жика. Константину се чини да је Жики место на бини због црвене кравате. Жао ми је што је кратко трајала нумера, не могу да нађем замерку, задовољно коментарише председник жирија. Максималних 36 поена. Ментор Рамбо мисли да је овај задатак био превише лак за Миру и Кристину.

21.48 – Сара и Борис надају се да ће им песма Још ти се надам обезбедити место у полуфиналу. Они лепо певају, а ову врсту музике не знам ни да постоји, али ми се интерпретација допала, оштар је Рамбо. Заиста је све лепо изгледало, а звучали сте одлично, хвали Даница младе такмичаре. Максималних 36 бодова. Ментор Жика не жели ни да мисли о избацивању.

21.39 – Брз темпо и ча-ча-ча за Миру и Болета уз песму Лудак као ја. Мушкарци су били јачи, сматра Даница, Жика се не слаже јер је на страни дама. Ефектно, костим је допринео да нумера буде енергичнија, похвалио је Константин овај плесни пар. Укупно 34 бода. Боле и Мира су симбол мог погледа на свет да дух и став побеђују контекст, оценио је ментор Рамбо.  

21.22 – Чланови гупе „До последњег даха“ поручују да ће Поломити чаше од кристала. Жири је на бини! Наступ је имао „жртава“, гравитацију бих окривио за ово посрнуће, коментарисао је Рамбо пад једне од чланица групе. Ово је била српска Нова година, каже Константин. Постигнута је атмосфера коју сте желели, одлично, моје срце куца за вас, открива Даница. Максималних 36 бодова.

21.14 – „Пахуљице“ оживљавају сцену из мјузикла Ени изводећи нумеру It's a Hard-knock Life. Чаробно и фантастично, одушевљен је Жика. Ово је тешка нумера, ви сте наша срећа и нада, идите на што више такмичења и доносите нам златне медаље, поручио им је Константин. Даница каже да је поносна. Максималних 36 бодова! 

21.10 – Већ се зна да у прво полуфинале иду два плесна пара Мира и Боле и Мира и Кристина, као и „Пахуљице“ и „Бенд и вокали“. 

21.01 – Деда Мраз, чија брада крије лице Жике Николића, а затим и остали чланови жирија стижу у студио да би борба за одлазак у прво финале могао да почне! 

После две елиминационе емисије у којима смо се опростили од Бети Ђорђевић и Бошка Дудварског, такмичаре је вечерас очекивала још једна борба за опстанак, последња пред полуфинале.

Ја могу све

Из недеље у недељу, почев од 1. новембра, такмичари, појединци и групе, боре се за наклоност чланова жирија и публике.

У свакој емисији бира се најбољи такмичар, који потом награду од 1.000 евра по сопственом избору даје у хуманитарне сврхе.

На самом крају, у последњој емисији такмичења, гледаоци ће одлучивати о победнику коме ће припасти награда од 20.000 евра.

Музичко-сценски шоу-програм Ја могу све настао је у сарадњи РТС-а и продукцијске куће „Емоушн“. Водитељка је Драгана Косјерина.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво