Теодора победник девете емисије, Бошко испао

Даница Максимовић била је принуђена да направи тежак избор, а тешка срца одлучила је да избаци Бошка Дудварског. Теодора победница!

23.00 - Теодора је победница девете емисије „Ја могу све“!

22.50 - Бошко Дудварски не наставља такмичење. „Бошко, извини“, рекла је Даница кроз сузе.

22.37 - Мира и Боле сваке недеље све млађи и млађи. Романтичан плес уз песму Ја немам други дом зарадио им је 32 поена. „Боле и Мира показали су посебну лакоћу, а зраче оптимизмом", рекао је њихов ментор Рамбо Амадеус.

22.28 - Са песмом Viva la Vida, „Бенд и вокали“ освојили 32 бода. Константин каже да бенд није довољно заступљен, а Даница сматра да су имали и боље наступе.

22.15 - „До последњег даха“ поново подигли све на ноге. „Енергију коју има ова екипа мислим да немају ниједан други такмичар или група“, сматра председник жирија Константин. Са нумером Хајде да лудујемо до 36 поена!

22.03 - Импресивно изведена нумера Resolve. Кристина и Мира добиле све похвале од Константина, али и осталих чланова. „У плес се не разумем, али ми је најбитније да ово плени“, прокоментарисао је њихов ментор Рамбо Амадеус максималних 36 бодова.

21.56 - Рамбо одлучио да мало прилегне, а Даница му је „на увце“ отпевала успаванку. Изгледа да су орхидеје од прошле недеље биле прави погодак.

21.50 - Уз романтичну атмосферу, Јабуке и вино, Сара и Борис освојили 32 поена. Уз малу замерку Данице да их је глума омела да још боље све изведу.

21.35Девојчице само желе да се забављају, а „Пахуљице“ су уз хит Синди Лопер итекако забавиле све у студију. „Ви сте сјајне и пуне енергије“, сагласни су Константин Костјуков и Рамбо. Даничиним „Пахуљицама“ максималних 36 поена!

21.27 - „Бошко бољи и од оригинала“, каже Рамбо Амадеус, који је истакао да је испрва мислио да Бошко Дудварски неће моћи да отпева Пукни зоро као Мањифико. Од тројице чланова жирија 34 поена.

21.15 - Уз звуке Ријаниног хита, Теодора Станковић одушевила жири и публику за максималних 36 бодова. „Ништа мање нисам ни очекивао“, каже њен ментор Жика Николић.

Након испадања Бети Ђорђевић Рамбова група у крњем је саставу, али ће преостали учесници покушати да се изборе за наредни круг.

Орхидеје и лепе речи изгледа да су биле довољне да Даница Максимовић опрости Рамбу због оштрих критика, а на све то ће вечерас Даница ставити тачку.

„Ја могу све“

Из недеље у недељу, почев од 1. новембра, такмичари, појединци и групе, боре се за наклоност чланова жирија и публике.

У свакој емисији жири бира најбољег такмичара, који потом награду од 1.000 евра по сопственом избору даје у хуманитарне сврхе.

У последњој емисији такмичења, гледаоци ће одлучивати о победнику коме ће припасти награда од 20.000 евра.

Музичко-сценски шоу-програм Ја могу све настао је у сарадњи РТС-а и продукцијске куће „Емоушн“. Водитељка је Драгана Косјерина. 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво